fbpx
051 318 288

Rakci

SESTAVINE:

  • 1VŽ kokosovega olja
  • 500 g rakcev
  • česen
  • himalajska sol
  • poper
  • limonin sok
  • 1/5 dcl belega vina
  • paradižnikova mezga
  • posušen paradižnik v olju
  • 1 rezina masla
  • riževi rezanci
  • solata

PRIPRAVA:

Rakce na zelo vročem olju popečemo. Dodamo drobno nasekljan česen in paradižnik v olju. Posolimo in dodamo ščepec popra. Pražimo dokler voda, ki so jo spustili rakci, izpari. Dodamo limonin sok, vino in paradižnikovo mezgo. Prevremo. Ko so rakci skoraj gotovi dodamo čajno žličko masla in počakamo, da se stopi. Skuhamo riževe rezance. Serviramo skupaj s solato.

Dober tek !

Drobtinica: Lahko še dodate olive in kapre. Če imate radi sir, jed posujte z naribanim Cheddar sirom. Ne pozabite pa postreči tudi kozarec dobrega vina ?

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj si lahko nastavite prikaz piškotkov.


Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke