fbpx

Access Bars

80.00

Access Bars je terapija, v kateri vam z nežnimi dotiki, točno določenih kombinacij točk na glavi, sprožim v telesu proces, s katerim odstranjujete stres, napačna prepričanja, programe, stališča, sodbe, pričakovanja, projekcije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, sram, obtoževanja, stres in še mnogo več.

 

S terapijo prejmete možnost, da spremenite v svojem življenju vse, kar ne deluje.

 

Tehnika Access Bars je tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje. Theta stanje je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju.

 

Je orodje, ki vas opolnomoči, da znate izbirati zase, da prepoznate svoje vedenje in mu z lahkoto sledite, da izstopite iz avtomatizmov, omejitev, dvomov, strahu in postanete življenje, za katerega ste vedno vedeli, da bi moralo biti mogoče.

 

Mantra Accessa je: Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.

 

Namen terapije je, da se v vas ustvari več lahkotnosti in vam pomaga, da ste še bolj uspešni in srečni, kakor ste bili do sedaj. Ko v življenje vključite sposobnosti, ki jih vaše telo dejansko premore, se zgodi nekaj, kar do sedaj še niste doživeli.

 

Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v vašem telesu in življenju. Takoj po terapiji so izginile tudi različne vrste bolečin po celem telesu.

Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupresuri ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Barsov popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z Barsi.

 

Z Barsi omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno. Vsaka Bars terapija je drugačna.

 

V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje lahko spremenilo v nekaj večjega.

Access je skupek orodij in procesov, oblikovanih z namenom, da vsem omogočijo več zavesti. Zavest vključuje vse, brez obsojanja. Je voljnoost in sposobnost biti popolnoma zavesten in prisoten na vseh področjih življenja.

 

Zavest je zmožnost nenehnega prebujanja v svet več možnosti, več izbire in več življenja.

 

Zavest je sposobnost biti prisoten v vsakem trenutku svojega življenja, brez obsojanja sebe ali kogarkoli drugega. Je sposobnost prejemati vse, zavračati nič in ustvarjati vse, kar v življenju želite, boljše, kot trenutno imate, in več, kot si lahko zamislite.

Kaj če vse življenje prihaja k nam in kaj če bi si to končno dovolili prejeti na lahkoten način?

Kaj če je smisel življenja, da se zabavamo?

Kaj če bi svoje telo na igriv način povabili v spremembo, namesto, da ga omejujemo s fiksnimi stališči?

Kaj če bi vprašali svoje telo, kako bi se rado igralo in kaj si želi spremeniti?

Kaj vse je še mogoče z vašim telesom, na kar niste še nikoli pomislili?

Kaj če je v resnici največji užitek imeti telo?

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj si lahko nastavite prikaz piškotkov.


Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
0
    0
    KOŠARICA
    Košarica je praznaNazaj v trgovino