fbpx

Revolution Slider Error: Slider with alias home-1 not found.
Maybe you mean: 'mojcas'

Mag.Mojca Perko - trenerka

Je univ.dipl. inženir kemijske tehnologije in magistra farmacevtskih znanosti, ki je več kot desetletno delovno okolje v okviru Mariborski lekarn in kasneje Marifarma zamenjala za svoje sanje in poslanstvo, v katerem je povezala področje medicine in športa.

Pri svojem delu daje poudarek na preventivi. V velikem naboru preizkušenih metod za zdravo in kakovostno življenje vam svetuje in izbere načine, ki lahko postanejo del vašega delovnika in vam nudijo zadovoljstvo, več energije in zdravje na delovnem mestu.

Vsakega posameznika obravnava celostno, kar pomeni, da obravnava zajema vse detajle vašega delovnega mesta in je ves program prilagojen vašim potrebam in zahtevam. Je mnenja, da smo ljudje ustvarjeni za gibanje in zdravo kakovostno prehrano.

Investirajte v vaše zdravje in dobro počutje
 1. Fizična kondicija in moč
 2. Uravnotežena in vam prilagojena prehrana
 3. Umska kondicija in sproščanje
 4. Notranja moč in zavedanje

Šport je investicija v čudovit danes in fantastični jutri

Šport je že celo življenje del mojega vsakdanjika.

Že od malih nog obožujem plavanje, smučanje in drsanje. Ples in glasba sta moja zvesta spremljevalca že vrsto let. Novi izzivi me delajo živo. Tudi skok s padalom ali spust po Soči mi ni tuj. Uživam v potapljanju in raziskovanju morskih globin.

Sem žena in sem mamica dvema nadobudnima fantkoma, ki potrebujeta veliko gibanja. Na moje veselje pa imata izredno rada košarko, nogomet, ples, plavanje, smučanje, drsanje, kolesarjenje in še bi se kaj našlo. Vsekakor nam nikoli ne zmanjka idej za kvalitetno preživljanje prostega časa. Izredno rada se družim z ljudmi. Prav zato rada treniram v družbi. Tako sem vzljubila tudi skupinsko vadbo.

Po izobrazbi sem magistra farmacevtskih znanosti.

Sem strokovna delavka v športu in imam opravljene licence s strani FZS.  Sem licencirana osebna trenerka in licencirana inštruktorica skupinskih vadb.

Ta dva momenta sem združila v svoje poslanstvo, v katerem sem povezala področje medicine in športa, ki vam ga z veseljem približam.

Vabim vas, da se mi priključite pri oblikovanju svojega zdravega življenjskega sloga.

mag. Mojca Perko

*Veliko ljudi pozna najrazličnejše teorije in napotke, kako naj zaživijo zdravo in kakovostno življenje, jih pa nikakor ne znajo uporabiti v svojem vsakdanjiku. Morda jim to uspe za kratek čas, vendar se zmeraj znova vračajo v stare tire, ki pa jim ne koristijo v smislu zdravja. Današnja medicina in farmacija se skoraj izključno ukvarjata z zdravljenjem že nastalih bolezni oz. z lajšanjem kroničnih bolezenskih stanj.* 

ZAKAJ IZBRATI MENE ?

Pri mojem delu je poudarek na PREVENTIVI. V velikem naboru preizkušenih metod za zdravo in kakovostno življenje vam na osebnem nivoju svetujem in izberem načine, ki postanejo del vašega vsakdanjika in vam nudijo zadovoljstvo, več energije in zdravje. Moja glavna skrb je, da vam pomagam vkomponirati v vaš vsakdanjik metode, ki spodbujajo življenje, ki vas ohranjajo pri zdravju.  Ne čakajte na bolezen. Ukrepajte zdaj.

KAKO DELUJE ?

Metod za ohranjaje trdnega zdravja in preprečevanja bolezni je nešteto veliko. In v poplavi le teh je zelo težko izbrati prave zase. V tem trenutku vam pomagam z izbiro, ki je prilagojena samo vam. Kajti zavedam se, da je vsak človek individuum. Vsak posameznik je svojevrsten po izgledu, po konstituciji, po osebnostnih potezah in prav iz teh razlogov potrebuje glede na opisano skrbno in individualno izbrane metode za ohranjanje zdravja.

KAKO VAM LAHKO POMAGAM ?

Obravnavam vas celostno, kar pomeni, da obravnava zajema telo, um in duha. Pomagam vam, da se vidite in občutite kot celoto. Diskretnost je zagotovljena.

Trenerstvo

Individualno ali skupinsko
kobra-scaled.jpg
Za najboljše rezultate
360/mesec
MartinaMojca1-e1515919555151.jpg
Ekonomičen paket
120/mesec
skupinski1.jpg
Zdravje in zabava
35/mesec

Begin a Journey To a Perfect Life

Follow Your Heart
Be yourself, follow your heart! In yogic sense, the phrase “be yourself – follow your heart” has a deeper meaning. It means aligning not only with the attributes of your personality but also aligning with your true nature.

Mnenja strank

Moje stranke o meni

You’ve done an excellent job with the winter schedule, and I truly appreciate how hard you work to accommodate everyone. All of the new classes, time offerings, and instructors look better than ever. Thank you so much, BeYoga! You are the best.

Judy Morison, 22 y.o.

Judy Morison, 22 y.o.

My Second new home… Love it and can’t live without it! Every day there are awesome events in the center, like a different type of yoga, amazing deep meditations and much more. An atmosphere of peace and serenity. The wonderful workout for the body.

Angela Park, 29 y.o.

Angela Park, 29 y.o.

I look forward to this class all week. No matter what kind of mood I have, the very minute I step into this center, I change, I became the happiest person in the world! Yoga has brought so much peace and joy into my life. Thank you so much!

Joan Mason, 35 y.o.

Joan Mason, 35 y.o.
Choose perfect mat

Mat That Fits You

shop now

Sport&Style

Get Discount

Online Shop

Our Store

O meni

Mojca Perko

Do Yoga With Us

Free Yoga Videos

Get Mobile Application & Do Yoga Online!

BeYoga Application
A great app for beginners, app gives users short sessions that they can fit in anywhere, anytime. Each pose includes an animated illustration plus instructions to make sure you’re training safely. They are perfect for when you feel crunched for time respectively.

Iz bloga

Zadnje novice
Val sreče
Želja shujšati, želja po gibanju, želja po zdravem načinu življenja je prisotna v večini vas. Ponavadi si naredite plan in začnete. Shujšate, se nečemu odpoveste. Odlično. Začasno osvojite neko rutino…
Odnos do sebe
Osebnostna organizacija nastane tako, da nekaj prinesemo s seboj na svet, nekaj je pogojeno, nekaj je vzgoja, nekaj naša aktivnost. Na naš odnos do sebe vplivajo tudi razni pritiski, obremenitve,…
Carpe Diem

Ste zadovoljni ? Najpomembnejše je, da vse odgovore nosite sami v sebi. Le poslušati se morate. Globoko v sebi točno veste, kaj vam ustreza. Veste tudi česa ne želite. Če…

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj si lahko nastavite prikaz piškotkov.


Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
0
  0
  KOŠARICA
  Košarica je praznaNazaj v trgovino