fbpx

Dvig energije

PROGRAM ZA VEČ ENERGIJE
Premagajte utrujenost.

Za vse, ki imate naslednje težave

 • kronična utrujenost
 • brezvoljnost
 • nemočnost
 • neprespanost
 • pomanjkanje časa
 • slaba kakovost življenja
 • brez energije za delo, za družino

Kaj pridobite

Spoznali se boste z metodami, ki vas bodo razvajale, pospravile nered, ki se je z leti naselil v vas in vam zares napolnile vaše zaloge energije. Usvojili boste načine, da si napolnite rezervoarje in zadihate s polnimi pljuči. Z več energije boste bolj produktivni in inovativni.  Povrniti si boste zdravje in dobro počutje.

Vse manj časa in vse manj energije

Dandanes je že vsem dan prekratek, da bi uspeli postoriti vse kar bi želeli. Ponavadi kar redno zmanjkuje časa za prijetna in zdravju prijazna opravila. Iz dneva v dan se izčrpavate in nikakor ne pridete na zeleno vejo. Občutek imate, kot da bi potrebovali še eno rezervno baterijo. Sprašujete se, ali je razlog premalo energije ali pa ste preveč obremenjeni. Trenutno situacijo poskušate rešiti s kavo, vendar na dolgi rok veste, da to ni rešitev.

Zdravnik pravi, da sem zdrav

Čeprav ste po izvidih uradne medicine zdravi, vas slabo počutje spremlja že nekaj časa. Pešate in veste, da niste več tisto, kar ste bili. Energija vam je upadla.

Zaznavate spremembe, ki jih prej ni bilo. Utrujenost se vedno bolj pogosto pojavlja čez dan, imate težave v razmišljanju in planiranju, na trebuhu se je začela nabirati maščoba, padla vam je fizična kondicija in spolna moč.

Živimo v dobi, kjer je že nekaj normalnega, da ljudem zmeraj primanjkuje energije. In kar je zaskrbljujoče je, da so se nekateri s tem že kar sprijaznijo. Glede na to, da berete te vrstice, vem da niste v tej skupini. Iščete rešitev. In prav je tako. Niste prestari in ni normalno, da ste tako utrujeni. Za pomanjkanje energije vedno obstaja razlog.

Utrujenost se lahko premaga

Kronična utrujenost ne nastane čez noč in je tudi ne morete čez noč odpraviti. Če ne boste naredili korenite korekcije in odpravili vzroke, ki povzročajo utrujenost, tudi dopust ne bo dovolj. Pomembno je poiskati vzrok vaše kronične utrujenosti, jih prepznati, sprejeti in ukrepati. Na vsaj 40 odstotkov dejavnikov lahko vplivate sami. Pomemben je vpogled v vašo zgodovino in v vaš trenutni način življenja, poiskati vzroke, zakaj vam ostaja vse manj časa in vse manj energije.

Vzemite stvari v svoje roke in premagajte utrujenost, brezvoljnost, nespečnost, nočno prebujanje, izgubo interesa in potrpljenja, pridobivanja teže, upad libida in celo resne bolezni.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj si lahko nastavite prikaz piškotkov.


Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
0
  0
  KOŠARICA
  Košarica je praznaNazaj v trgovino