FIT DANCE

FITDANCE je skupinska vadba namenjena naprednim vadečim, ki rade plešejo. Gre za zahtevnejšo vadbo, ki se izvaja ob skrbno izbrani glasbi na plesne koreografije. Posebnost plesne vadbe je, da so v koreografije vključeni elementi s katerimi krepimo telo.

TABATA

Tabato so poimenovali za čudežni trening. S treningom tabate boste izboljšale aerobno in anaerobno vzdržljivost. Izboljšale boste mišično vzdržljivost in pri tem porabile veliko kalorij. Kar pomeni hujšanje.

RELAX

RELAX je vadba, ki temelji na osnovi pilatesa in joge. Z vadbo delujemo iz notranjosti telesa proti mišicam na površju in sistematično aktiviramo manjše mišične skupine, ki telesu služijo kot stabilizatorji trupa, torej mišice, ki skrbijo za stabilno in čvrsto hrbtenico ter medenico. Je vadba za sproščanje telesa in duha s katero ublažimo stres vsakdanjika. Sprostitev je zelo pomemben del našega življenja in je veščina, ki jo boste skupaj z mano osvojili. Vadbo zaključimo z vodenim avtogenim treningom ali vodeno meditacijo.

POWER

POWER je vadba za moč in krepitev celega telesa z lastno težo. Z močnim telesom je vsakdanje življenje lažje. Vadba je namenjena oblikovanju celotnega telesa, krepitvi in stabilizaciji trupa, izboljšanju vzdržljivosti v moči.

FIT KIDS

Fit KIDS je plesna vadba za otroke. Plešemo na hip-hop, latino in pop. Otroci zaznavajo ples kot ustvarjalno gibanje, kar pomeni, da skozi plesno gibanje lahko izrazijo notranji svet. S plesom spodbujamo gibanje namenjeno izvedbi vsakdanjih opravil, delovnih ali športnih nalog.