fbpx
051 318 288

Šport je investicija v čudovit danes in fantastični jutri

Šport je že celo življenje del mojega vsakdanjika.

Že od malih nog obožujem plavanje, smučanje in drsanje. Ples in glasba sta moja zvesta spremljevalca že vrsto let. Novi izzivi me delajo živo. Tudi skok s padalom ali spust po Soči mi ni tuj. Uživam v potapljanju in raziskovanju morskih globin.

Sem žena in sem mamica dvema nadobudnima fantkoma, ki potrebujeta veliko gibanja. Na moje veselje pa imata izredno rada košarko, nogomet, ples, plavanje, smučanje, drsanje, kolesarjenje in še bi se kaj našlo. Vsekakor nam nikoli ne zmanjka idej za kvalitetno preživljanje prostega časa. Izredno rada se družim z ljudmi. Prav zato rada treniram v družbi. Tako sem vzljubila tudi skupinsko vadbo.

Po izobrazbi sem magistra farmacevtskih znanosti.

Sem strokovna delavka v športu in imam opravljene licence s strani FZS.  Sem licencirana osebna trenerka in licencirana inštruktorica skupinskih vadb.

Ta dva momenta sem združila v svoje poslanstvo, v katerem sem povezala področje medicine in športa, ki vam ga z veseljem približam.

Vabim vas, da se mi priključite pri oblikovanju svojega zdravega življenjskega sloga.

mag. Mojca Perko

*Veliko ljudi pozna najrazličnejše teorije in napotke, kako naj zaživijo zdravo in kakovostno življenje, jih pa nikakor ne znajo uporabiti v svojem vsakdanjiku. Morda jim to uspe za kratek čas, vendar se zmeraj znova vračajo v stare tire, ki pa jim ne koristijo v smislu zdravja. Današnja medicina in farmacija se skoraj izključno ukvarjata z zdravljenjem že nastalih bolezni oz. z lajšanjem kroničnih bolezenskih stanj.* 

ZAKAJ IZBRATI MENE ?

Pri mojem delu je poudarek na PREVENTIVI. V velikem naboru preizkušenih metod za zdravo in kakovostno življenje vam na osebnem nivoju svetujem in izberem načine, ki postanejo del vašega vsakdanjika in vam nudijo zadovoljstvo, več energije in zdravje. Moja glavna skrb je, da vam pomagam vkomponirati v vaš vsakdanjik metode, ki spodbujajo življenje, ki vas ohranjajo pri zdravju.  Ne čakajte na bolezen. Ukrepajte zdaj.

KAKO DELUJE ?

Metod za ohranjaje trdnega zdravja in preprečevanja bolezni je nešteto veliko. In v poplavi le teh je zelo težko izbrati prave zase. V tem trenutku vam pomagam z izbiro, ki je prilagojena samo vam. Kajti zavedam se, da je vsak človek individuum. Vsak posameznik je svojevrsten po izgledu, po konstituciji, po osebnostnih potezah in prav iz teh razlogov potrebuje glede na opisano skrbno in individualno izbrane metode za ohranjanje zdravja.

KAKO VAM LAHKO POMAGAM ?

Obravnavam vas celostno, kar pomeni, da obravnava zajema telo, um in duha. Pomagam vam, da se vidite in občutite kot celoto. Diskretnost je zagotovljena.

Investirajte v vaše zdravje in dobro počutje
  1. Fizična kondicija in moč
  2. Uravnotežena in vam prilagojena prehrana
  3. Umska kondicija in sproščanje
  4. Notranja moč in zavedanje

Kontaktirajte me

Prijava na e-novice

Vaše podatke ohranjamo zasebne in jih ne delimo z tretjimi osebami. Za več informacij si preberite Politiko zasebnosti v Centru zasebnosti.

Info-net © 2020. Vse pravice pridržane

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj si lahko nastavite prikaz piškotkov.


Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke