MINI FIT / MEGA FIT

Mini Fit je program vodene vadbe v mali skupini z 2-3 udeleženk.

Mega Fit je program vodene vadbe v mali skupini z 4-5  udeleženk.

VADBE

*Funkcionalno gibam, gibam za življenje*

  • Vadba se izvaja 2x na teden, po dogovoru.

  • Izvedba treninga je v vrhunski telovadnici zaprtega tipa, namenjeni osebnim treningom.

  • Vadba je prilagojena na vašo trenutno telesno pripravljenost in glede na vaše želje in cilje.

  • Pri treningu uporabljamo uteži, kettlebel, wallball, TRX, elastične vadbene trakove trakove, žoge, kolebnice, power rope, kardio naprave (tekalna steza, veslač, assault bike), inverzijsko mizo.

IZOBRAŽEVANJE

* Znanje dela zame *

  • Skupaj imamo seminar o funkcionalnem gibanju.

PREHRANA

 *Jez zdravo in uživam *

  • Skupaj imamo seminar o uravnoteženi prehrani.

<3 Ob vpisu ne rabiš partnerice. Nove prijateljice spoznaš tu! <3

Program deluje! Preverjeno!

Ponujam vam 100% garancijo na rezultat.

V primeru, da v mesecu dni ne bo želenih rezultatov, vam denar povrnem.

Prijavite se na informativni razgovor!

MNENJA STRANK

mag. Gordana Kos

V iskanju primerne vadbe zase sem povsem slučajno na spletu naletela na “Moj čas”. Na prvi pogled me je prepričal Mojčin bogat življenjepis. Ko sem se poskusno odpravila na prvo skupinsko vadbo, sem takoj vedela, da sem se prav odločila. Zelo raznolika vadba, od vadbe za moč in krepitev celega telesa z lastno težo do plesne vadbe za tiste, ki rade plešemo in s tem krepimo telo in duha. Predvsem pa veliko dobre volje in pozitivne energije. V zelo natrpanem delovniku, obilici obveznosti doma in z otroki, sem si želela vadbe, ki bi bila na urniku večkrat na teden in bi se v bistvu “urnik vadbe prilagajal mojemu urniku”! Z Mojco lahko vadim od ponedeljka do četrtka, po lastni izbiri!
V želji po individualni vadbi, sem se odločila še za V.I.P. zame, s katerim bi osvojila
– pravilno izvajanje vaj z lastno težo,
– pravilno dihanje,
– znanje o pravilni prehrani,
s katero bi imela dovolj energije za vsakodnevne aktivnosti.

V.I.P zame me je navdušil!
Z V.I.P. programom sem pridobila veliko več. Naučila sem se:
–pravilno izvajati vaje,
–izboljšala sem svoje motorične sposobnosti,
–izboljšala sem mobilnost v sklepih ter se naučila
–tehnike sproščanja in umirjanja ob tem pa sem bila deležna
–veliko dobrih nasvetov o zdravi prehrani.

V glavnem sem se skozi program naučila polnega zavedanje lastnega telesa.
Zelo priporočam!
Mojca, vsega še nisem osvojila in obljubim, da bom. Kot si rekla: ” Vztrajaj!”
Hvala za tvoj trud in vse vadbe do sedaj. Zelo bogatijo moj vsak dan.

dr. Amra Perva Uzunalić

Za V.I.P. program sem se odločila predvsem zato, ker sem imela specifične želje:
– redna vodena/strokovna vadba in
– nobenega strogo predpisanega jedilnika (npr. tehtanja hrane, štetje kalorij..)
– doseganje boljšega počutja,
– oblikovanega telesa in
– dvig pozitivne energije.

Pred vpisom sem verjela, da se pravilno prehranjujem: sadje, zelenjava, oreščki, razni smutiji, 4-5 rednih obrokov na dan, skoraj nič kruha, veliko tekočine, raznolika hrana, veliko gibanja. Iz tega razloga  svojega jedilnika nisem bila pripravljena veliko spreminjati.
Tekom V.I.P. programa sem spoznala, da se lahko z majhnimi spremembami doseže presenetljive rezultate. Ko sva z Mojco prevetrile moje prehranske in gibalne navade, sem v svojem dnevnem urniku naredila majhne spremembe. Naučila sem se katera prehrana je v določenem delu dneva zame najboljša in katera kombinacija živil je zame ustrezna . Rezulat se je izkazal v zelo izboljšanem počutju. Napihnjenost v trebuhu je izginila, zjutraj se vstajam polna sveže energije.

Na V.I.P. programu sem poleg preoblikovanega telesa (vsi vemo za katera kritična mesta gre) pridobila veliko pozitivne energije, se naučila ceniti in se imeti rada,  biti zadovoljna, sproščena in vsak dan začeti polna optimizma.
Sem redna obiskovalka skupinskih vadb. Rada imam POWER in FitDANCE. Po celodnevnih službenih in družinskih obveznostih velikokrat pridem na vadbo utrujena in zaspana, odidem pa vedno napolnjena z energijo in vedno nasmejana.

Vadba ni samo vadba, je način druženja, smeha in medsebojne pozitivne energije. Celo skleci so zabavni v dobri in veseli družbi. Ob iskrenem Mojčinem nasmehu in motivaciji je vsaka vaja zabavna.
Velika ti hvala za vse Mojca. Premaknila si me in veliko bolj srečna sem in zadovoljna. Upam, da se zavedaš kako dobro in pozitivno vplivaš na ljudi okrog sebe. Pravi sonček si!

prof. Darja Nerat

Priporočam udeležbo. Govorim iz lastnih izkušenj.
Ko sem izvedela za V.I.P. program sem bila polna dvomov. Drugim uspe, meni nikoli!  Postavljalo se mi je nešteto vprašanj. Ali bom zmogla? Saj nimam časa! Kako bom kombinirala zdravo hrano z drugimi člani družine? Ali to pomeni dvojno kuhanje? Brez kruha in krompirja pa res ne bom zdržala!
…. Skratka bilo je več NE-jev kot DA-jev. Vendar sem si rekla, če želim izboljšati počutje, shujšati, bo treba nekaj storiti oz. spremeniti, ker tako ne gre več naprej.
In tako se je zacelo moje druženje z Mojco. Svetovanje glede hrane, pijače, telovadba, ples, vaje za sproščanje, gibanje v naravi. V treh mesecih se shujšala 15 kg! Moje počutje se je drastično izboljšalo, spremenile so se moje prehranjevalne in gibalne navade. Uredila se mi je prebava,  še nikoli boljša!
Od Mojce sem dobila tudi zdrave, preproste in dobre recepte. Ne samo, da sem uredila sebe, kot sem si to želela, skozi program sem pridobila nove prijateljice!

Kar me je naučila Mojca, še dandanes upoštevam, seveda z vmesnimi pregrehami. Ne bo vam žal. Poskusite, če želite dobre spremembe v svojem življenju.

VAS ZANIMA VEČ?